De Fit Boutique

In onze webshop vind u diverse mogelijkheden die u kunnen helpen met betrekking tot uw fysieke ontwikkeling en vooruitgang!
Voeding
Persoonlijke Training(Proef)
Training

Regulier voedingsschema

Dit schema is een generiekschema met een basis structuur mbt voeding.

29.95

View

Persoonlijk Voedingsschema

Een voedingsschema gericht op jouw lichaam. In dit schema houden we rekening met de wensen van de klant.

75.00

View

Whatsapp Voedingsbegeleiding (3 mnd)

Met deze optie krijgt u coaching mbt uw voeding via Whatsapp. Wat zit er in het pakket? *Onbeperkte begeleiding voor 3 mnd *1 x Voedingsschema * 1 x trainingsschema(Testen of PT en ons Concept iets is voor jou? Dat kan met dit Proefpakket. Wat zit er in het pakket? *1 uur DUO PT /PW *Voedingsschema *Onbeperkt Groepslessen *Onbeperkt Trainen in de sportschool(175,- voor 3 maanden)

175.00

View

Mini cursus voeding(praktisch)

In deze workshop/cursus leer je: *de basis principes van voeding. *je eigen voedingsschema opstellen *Voeding met sport te combineren. *Duur: 4 weken.

249.00

View

Proef Pakket DUO PT(3mnd)(1X PW)

Testen of PT en ons Concept iets is voor jou? Dat kan met dit Proefpakket. Wat zit er in het pakket? *1 uur DUO PT /PW *Voedingsschema *Onbeperkt Groepslessen *Onbeperkt Trainen in de sportschool(375,- voor 3 maanden)

375.00

View

Proef Pakket DUO PT(3mnd)(2X PW)

Testen of PT en ons Concept iets is voor jou? Dat kan met dit Proefpakket. Wat zit er in het pakket? *2 uur DUO PT /PW *Voedingsschema *Onbeperkt Groepslessen *Onbeperkt FitnessenTesten of PT en ons Concept iets is voor jou? Dat kan met dit Proefpakket. Wat zit er in het pakket? *1 uur DUO PT /PW *Voedingsschema *Onbeperkt Groepslessen *Onbeperkt Trainen in de sportschool(449,- voor 3 maanden)

449.00

View

RegulierTrainingsschema

Generiek schema gericht op jouw doel.

29.95

View

Persoonlijk trainingsschema Afvallen/Aankomen

Schema gericht op jouw lichaam & blessures

75.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......